Uslovi korišćenja

Pre korišćenja webshopa stranice dropsensei.com i poručivanja bilo kog proizvoda, molimo Vas da pročitate i upoznate se sa uslovima korišćenja. Svi mediji koji se nalaze na stranici dropsensei.com su zaštićeni i vlasništvo su Drop Sensei etikete. Prilikom svakog neovlašćenog korišćenja dizajna, dropsensei.com ima pravo na utuživanje i potraživanje svojih autorskih prava na sudu. Poručivanjem bilo kog proizvoda sa stranice dropsensei.com potvrđujete da ste saglasni sa opštim uslovima kupovine:

  1. Web prodavnica dropsensei.com garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventualnu promenu cene pre izvršene isporuke (povećanje ili smanjenje cene)
  2. Ukoliko kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi dostave prilikom procesa kupovine, dropsensei.com ne snosi odgovornost na neisporučivanje robe. U tom slučaju pokušaćemo da kontaktiramo kupca i isporučiti robu na novoutvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu. Ako isporuka ni tada ne uspe, kupac se tereti za interne troškove u visini od 400 RSD.
  3. Ukoliko kupac ne želi da preuzme kupljeni proizvod, isti se tereti za nastale troškove u visini od 400 RSD.
  4. Besplatno preuzimanje prilikom kupovine podrazumeva da je kupac na adresi u Novom Sadu, i da će se preuzimanje izvršiti lično, bez slanja poštom.
  5. Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.
  6. Ukoliko dropsensei.com iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da isporuči kupljeni proizvod, kupac će momentalno biti obavešten email-om ili putem telefona (podaci koji su navedeni prilikom porudžbine).

Uslovi korišćenja su poslednji put ažurirani u julu 2014. godine. Ako se u potpunosti slažete sa našim uslovima korišćenja, slobodno posetite naš web shop sa unikatnom Drop Sensei odećom. Za bilo kakva pitanja u vezi sa našim uslovima korišćenja, kontaktirajte nas na dropsensei@gmail.com.