Take Me Up – KANINE sa prvim singlom ove godine

Take Me Up – KANINE sa prvim singlom ove godine

Kanine je mladi DJ I producent poreklom iz Velike Britanije koji je već par godina u ogromnom usponu u karijeri. Zasigurno sad već možemo reći i da je dospeo na vrh svetske drum and bass scene. On je po prvi put nastupio kako u Srbiji tako I u našem delu Evrope, prošle godine baš kod nas na Šurenje Maskenbalu (Fotke – LINK).

Talentovani I perspektivni Kanine se baš na današnji dan pojavljuje sa novim singlom „Take Me Up”. To je prvi njegov singl ove godine, a prethodi mu singl „Deep Blue” koji je izašao krajem oktobra prošle godine. Dosadašnja izdanja su karakteristična po dancefloor zvuku uz elemente jump up-a. Britanac je već par godina u ogromnom usponu u karijeri, tako da sad već možemo zasigurno reći i da je dospeo na vrh svetske drum and bass scene. Sama činjenica njegovog uspeha se ogleda u tome da je headliner na  velikim festivalima poput „Let It Roll”, „Parklife Festival” i „Rampage“, a to takođe potvrđuju I milionski pregledi koje dobija na platformama za strimovanje. 

Neka izdanja koja su ga dovela do vrha su: „Your Love“, „Want You“, „Sundown“, „Figure It Out“, a sigurni smo da će „Take Me Up” učvrstiti njegovu poziciju na sceni.

„Take Me Up“ možete poslušati ovde: