Počela pretprodaja karata za 8. Drop Sensei rođendan

Počela pretprodaja karata za 8. Drop Sensei rođendan

   Danas 15. januara počela je pretprodaja karata za naš 8. rođendan!
Drum & Bass legende – BLACK SUN EMPIRE stižu u Novi Sad.
Ovo će biti njihov prvi i ekskluzivni nastup na Šurenju, a to je ujedno proslava našeg 8. rođendana organizacije, na veoma atraktivnoj lokaciji – Novosadski Sajam. Ovaj dogadaj je ujedno i zagrevanje za 20 godina postojanja Exit Festivala i promocija naše X-Bass bine na istoimenom festivalu.

Holandski producenti ove godine slave 20. godina postojanja na svetskoj sceni, a naša želja je konačno ispunjena posle mnogo godina rada i truda da ih ugostimo. Za 20 godina rada krase ih mnogobrojni albumi koji su dan danas lektire DNB muzike, a njihovi nastupi na najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland, Glastonbury, Exit, Let it Roll, govore o njihovoj veličini.

Pretprodaja karata se vrši ONLINE na www.gigstix.com kao i na glavnoj Gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin) Novi Sad. Radno vreme Gigstix-a: pon-pet: 9-19.30h, sub: 10-19:30h

Cene karata do 15. februara:

PROMO: 999 RSD
VIP: 1999 RSD

Cene karata posle 15. februara:

REGULAR: 1199rsd
REGULAR VIP: 2499rsd

*VIP ulaznica podrazumeva da će svi koji je kupe, moci od SAMOG POČETKA događaja da budu u posebno odvojenom prostoru tj. backstage-u, gde može da se sedne i odmori, a tom prilikom ce moći uživati u društvu naših DJ zvezda gostiju i prijatelja.

flyer-net