The Retrospective Mix – Ekskluzivni mix SpectraSoul-a

 Poznati duo koji se na drum and bass muzičkoj sceni nalazi skoro deset godina i koji se do sada pokazao kao više nego odličan, Jack Stevens i Dave Kennett a.k.a Spectrasoul je ekskluzivno za muzički web portal DJ MAG snimio svoj dugometražni miks pod nazivom ’The Retrospective Mix’.

Isti sadrži sav njihov muzički materijal koji predstavlja njihove dosadašnje najveće muzičke hitove sa kojim su uspeli da zauzmu veoma visoku poziciju na svetskoj muzičkoj sceni i postanu jedni od vodećih imena u underground kulturi.

Nedavno smo imali prilike da se upoznamo i sa najsvežijim muzičkim materijalom od SpectraSoul-a, tačnije muzičkim izdanjem ’Always/ I Don’t Mind’ (izašlo 1. marta na Shogun Audio) koje predstavlja preteču njihovog novog i nadolazećeg muzičkog albuma pod nazivom ’The Mistress LP’ koji će izaći ove godine u maju na muzičkoj izdavačkoj kući Shogun Audio.

Muzičku numeru ’I Don’t Mind’ sa pomenutog muzičkog izdanja ’Always/I Don’t Mind’ možete poslušati na njihovom zvaničnom Soundcloud kanalu:

 

 

Kako momci iz muzičkog sastava SpectraSoul navode, inspirisani novom studijskom filozofijom i odličnim melodijama, njihov novi i nadolazeći muzički materijal će još samo dodatno opravdati sav njihov uložen dosadašnji muzički trud i još više učvrstiti priču oko novog albuma.

Tačan datum izlaska njihovg novog i drugog po redu muzičkog albuma ’The Mistress LP’ još nije poznat, ali dok svi nestrpljivo isčekujemo isti, hajde da poslušamo njihov novi ekskluzivni muzički miks ’The Retrospective Mix’ putem zvaničnog DJ Mag Soundcloud kanala i setimo se nekih od najvećih muzičkih hitova Spectrasoul-a. Uživajte :)

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+