Take Kontrol – Roni Size se vraća sa novim albumom

ronisize
Roni Size se vratio sa najavom novog album-a i EP-a, kako bi ovog leta lansirao svoju novu etiketu pod nazivom “Mansion Sounds”. On je takođe otkrio da će se kasnije ove godine pojaviti još jedan novi album od strane njegovog dnb kolektiva Reprazent-a, koji će izaći početkom sledeće godine.

Album “Take Kontrol” će biti objavljen 25. avgusta i predstavljaće njegov Roni-ev solo album posle više od decenije rada. Njegov sadržaj, kao i sadržaj numera sa “Size Matters” EP-a (koji je izašao 18. avgusta) je više  koncepciran za igru nego za slušanje, tako da će  ga ovaj predstojeći album na najbolji mogući način predstaviti u ulozi producenta i DJ-a u svetu drum and bass muzike.

 

Novo izdanje će biti objavljeno na iTunes-u kao deluxe album i sadržaće 25 numera i jedan ekskluzivni DJ mix, dok će standarni CD sadržati 16 numera.

Roni takođe besplatno poklanja pesmu “Bite The Bullet (2014 remix)” na svojoj facebook stranici za sve ljubitelje njegovog zvuka koji se prijave na njegovom novom web sajtu.
Legenda se tenutno nalazi u Londonu, tačnije Metropolis studiju, gde naporno radi na novom predstojećem albumu.

Izvor: k-mag

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+