Soul Drive – novi serijal liquidfunk žurki u Novom Sadu u Drop Sensei organizaciji

Soul Drive @ KC Utopia - 08.05.2015.

 

 

Sa radošću vas obaveštavamo da pokrećemo novi serijal žurki u Novom Sadu na novoj lokaciji KC UTOPIA (Svetozara Miletića 43, Novi Sad), gde ćemo se bazirati striktno na Liquid Drum n Bass zvuku!

Ljubitelji ovog žanra mogu očekivati Liquidfunk vožnju kroz celu noć do sitnih jutarnjih sati u najužem centru Novog Sada, uz underground atmosferu KC Utopia-e.
Čeka vas mnoštvo gostovanja, iznenađenja i najsvežija muzika za djuskanje!

NAPOMENA: Na SOUL DRIVE događaje mogu ući isključivo osobe koje su napunile 18 godina!

Događaj na Facebook-u: FB EVENT

LINEUP:
————————–————————–——————-
SPEAKER HUMPIN (BiH)
BOZNE
LEOL

CENA ULAZNICE:
————————–————————–——————-
OD 22:00 DO 00:00200 RSD
OD 00:00 DO 04:00300 RSD

Početak 22:00 – kraj 04:00
————————–————————–——————-

Petar Kovačević poznatiji pod pseudonimom Speaker Humpin, 2006. godine se prvi put susreće sa drum and bass muzikom, i iz ljubavi prema njoj kreće da se bavi dj-ingom. 2009. na BH Beerfestu je imao priliku da deli pult sa London Elektricity-em i MC Dynamite-om. Od njega možete očekivati razdragani drumnbass zvuk, prepun pozitivnih melodija.

Ne izostaju ni napadi bubanj sekcije, kao i velike količine opasnih bas linija. Tu su naravno i vokalne deonice koje će sigurno da uzbude vaša čula i poprave vam raspoloženje.

Ljubitelji drum and bass zvuka će sigurno najviše uživati u njegovoj mešavini tečnog zvuka i primesa srodnih podpravaca.

Speaker Humpin-ova karijera je na početku, ali smo sigurni da od njega u budućnosti možemo očekivati još mnogo iznenađenja.

 

Za zagrevanje, poslušajte novi miks našeg Bozneta, snimljen uživo na Šurenju sa State of Mind-om u martu:

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+