Saturn 3 / Cardiac Arrest  – Novo muzičko izdanje Smooth-a

 

 

Nakon plasiranja svog muzičkog izdanja ’The Black Hole / Rollercoaster’ (izašlo 23. februara na Viper Recordings-u) koje naišlo na pozitivne kritike  i ogromnu podršku od strane poznatih producenata kao što su to Futurebound, Drumsound & Bassline Smith, Sub Focus, Loadstar, DC Breaks i Danny Byrd, poznati producent i član čuvenog dua Telekinesis, Luka Per a.k.a Smooth izdao je svoje novo izdanje pod nazivom ’Saturn 3 / Cardiac Arrest’.

Obe nove muzičke numere sa istog, ’Saturn 3’ i ’Cardiac Arrest’ koja je u saradnji sa fenomenalnim londonskim MC Rhymestar-om su već odavno postale sastavni deo novih mikseva i podcastova svetskih producenata današnjice.

Kao odličan producent na svetskoj muzičkoj sceni, predstavnik komercijalnog i melodičnog zvuka drum and bass muzike, Smooth je ovog puta sa svojim novim muzičkim izdanjem doneo dva nova i više nego odlična densflor bengera progresivnog karakterta, koja su pod šifrom VPR073 izašla 22. juna na Izdavačkoj kući Viper Reocordings. Muzičke numere sa pomenutog izdanja možete poslušati na zvaničnom Viper Recordings YouTube kanalu.

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+