RAMLife je rođen – Loadstar dvojac obeležava prvu kompilaciju u serijalu

ramlifefeatured

“Posle velikog umetničkog uspeha na većim festivalskim binama širom sveta, ova godina je ostavila veoma pozitivan utisak na nas, stoga smo, nakon uspešnog i svima dobro poznatog koncepta “Nightlife” od strane moćnog Andy C-a, pokrenuli novi serijal mikseva pod nazivom RAMlife” – objašnjavaju momci iz Loadstar-a

Prvi RAMLife nam prikazuje mešavinu najboljih izdanja do sad koja su obeležila ovu najstariju londonsku dnb izdavačku kuću. Isti sadrži mnogo novih VIP edicija, numera dubokih baslinija DC Breaks-a, tamnih i jakih zvukova Frankee-a, Mind Vortex-a, melodičnih tonova The Prototypes-a, Culture Shock-a, Dimension-a, kao i puno dobrih remikseva koji su uradili Audio, Ivy Lab i Prolix.

Svaka od ovih numera je na neki način uspela da obeleži svoje postojanje na svetskoj dnb sceni i tako oduševi slušaoce širom sveta.
Debitantski album ‘’Future Perfect’’ od Loadstar-a koji je izašao prošle godine na RAM izdavačkoj kući, naišao je na pozitivne kritike od Mixmag-a, RWD-a, DJ Mag-a, MTV-a, kao i od svetskih producenata i DJ-a kao što su to DJ Hype, High Contrast i mnogi drugi.

Ova kompilacija im je omogućila da se ponovo pokrenu iz Velike Britanije i prenesu svoje umetničko znanje i pozitivne vibracije na međunarodne turneje, kojima su proputovali svet. Njihov poslednji singl ‘’Stepped Outside’’ koji je nedavno izašao, je samo potvrdio da se momci iz Loadstar-a pretvaraju u prave zvezde DNB-a i da će prvi RAMLife, sigurno opravdati očekivanja ljubitelja albuma ‘’Future Perfect’’.

Minimix u kojem predstavljaju plejlistu ovog izdanja, možete preslušati na zvaničnom RAM soundcloud profilu:

Izvor: ramrecords.com

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+