Počela pretprodaja karata za 7. Drop Sensei rođendan

Danas 14. januara počela je pretprodaja karata za naš 7. rođendan!
Britanska Drum & Bass legenda – ALIX PEREZ stiže u Novi Sad. Ovo će biti njegov prvi i ekskluzivni nastup na Šurenju i to na potpuno novoj i atraktivnoj lokaciji – Petofi Šandor MKC.

Britanski producent belgijskog porekla, na svetskoj sceni je vec 15 godina, a naša želja je konačno ispunjena posle mnogo godina rada i truda da ga ugostimo. Njegov prvi i debitantni album je izašao pre 10 godina na velikom Shogun Audio-u pod nazivom “1984”, koji je i dan danas vanvremenski i definitivno lektira za sve ljubitelje Drum & Bass muzike. Za sve ove godine predanog rada, 2016. godine uspeo je da pokrene svoju izdavačku kuću pod nazivom “1985 Music”, čija se izdanja do dan danas penju u sam vrh najprodavanijih i najuspešnijih numera na svim svetskim portalima kao što su Beatport, Juno itd.

Pretprodaja karata se vrši ONLINE na www.gigstix.com kao i na glavnoj Gigstix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin) Novi Sad. Radno vreme Gigstix-a: pon-pet: 9-19.30h, sub: 10-19:30h

Cene karata:

PROMO: 799 RSDRASPRODATO!
REGULAR: 999 RSD
VIP: 1699 RSD – OGRANIČENO

*VIP ulaznica podrazumeva da će svi koji je kupe, moci od SAMOG POČETKA događaja da budu u posebno odvojenom prostoru tj. backstage-u, gde može da se sedne i odmori, a tom prilikom ce moći uživati u društvu naših DJ zvezda gostiju i prijatelja.

flyer-net2

 

 

 

 

 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+