Počela je pretprodaja karata za Šurenje: DISPHONIA (SOM Music, Eatbrain, Dutty Audio) / Grčka @ SKCNS Fabrika 10.10.2014.

rsz_110599202_10204699778079384_9108755726780664399_n
S ponosom vam predstavljamo mlad neurofunk dvojac: DISPHONIA (SOM Music, Eatbrain, Dutty Audio) / Grčka !

Posle 3 godine rada i 30 više nego uspešnih događaja sa mnoštvom domaćih i stranih producenata i DJ-a, po prvi put Šurenje događaj će se održati u jednom od najvećih koncertnih prostora u Novom Sadu, SKCNS FABRIKA.

Do sada smo ugostili preko 50 izvođača i trudili se da svaka žurka bude bolja od prethodne. Sve ovo radimo iz ljubavi i bez vaše podrške ovo ne bismo uspeli.
Zato vas ovom prilikom pozivamo da zajedno sa nama prisustvujete na najvećem Šurenju do sad i budete svedoci našeg podizanja organizacije na još viši i kvalitetniji nivo.

 

 

Pretprodaja karata će početi 1. septembra, a karte ćete moći kupiti na svim Eventim bilaternicama u Srbiji, kao i online na www.eventim.rs.
Za najbrže smo spremili promo ograničen komplet karata i njihova cena će iznositi:
EARLY BIRD: 300 RSD
PROMO: 400 RSD
REDOVNA CENA: 600 RSD

Zato budite brzi, ugrabite svoju ulaznicu na vreme i budite deo najvećeg Šurenje događaja do sad!

Disphonia-u čine Kostas Nomikos i George Roubinis, koji su započeli svoju profesionalnu karijeru 2006. godine, a u poslednjih 10 godina nastupali su sa najvećim imenima iz drum n bass sveta, kao što su Optiv, Gridlok, BSE, Noisia, Calyx & Teebee, Ed Rush i mnogi drugi.
Prvo izdanje im je izašlo za Mindtech Recordings, nakon toga se nadovezuje izdanje za Trust In Music Recordings koje je bilo na 1. mestu prodaje na legendarnom Juno Records-u iste godine.
Nakon toga se nadovezuju značajna izdanja na State of Mind Music, Eatbrain, Rise Audio, Dutty Audio, koje su danas vodeće izdavačke kuće na svetskoj neurofunk sceni.

U petak, 10. oktobra ovaj dvojac će nas upoznati sa njihovim novim materijalom i začiniti atmosferu sa najsvežijim klupskim hitovima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Domaćini događaja Bozne, Leol i Rokster će predstaviti široku lepezu drum and bass zvuka: od dubokih bas linija, do veselih, melodičnih rolera.

Osim Drop Sensei domaćina, po prvi put u Novom Sadu nastupiće mladi producent i DJ iz Kragujevca – SubSoul.

Tokom cele večeri, muzika će biti upotpunjena izvanrednim rimama MC Bo_Jah-e iz Beograda, koji je ponosno na sceni više od 10 godina.

Događaj će se ukrasiti i sa vizualizacijama na velikom platnu, za koje će biti zadužen VJ Witness iz Pančeva – trenutno najtraženiji VJ na ovim prostorima.

Plakat događaja:

Plakat dogadjaja

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+