Phace & Misanthrop proslavljaju 10 godina postojanja i rada Neosignal etikete

 

  Ove godine nemačka etiketa Neosignal, iza koje stoje dva velika producenta Phace i Misanthrop, proslavlja svoj 10. rođendan. Desetogodišnjica postojanja i rada ove etikete će biti obeležena u obliku tri nova EP izdanja sa novim remiksima od strane poznatih producenata današnjice.

Prvi EP u nizu nove serije izdanja ‘Neosignal X’ je pod šifrom NSGNLXPT1 u svom digitalnom obliku zvanično izašao u javnost 24. aprila. Na tom izdanju su se našla pet potpuno nova remiksa iza kojih stoje sledeći producenti – Levela, Halogenix, Rockwell, Kimyan Law, Phace i Affe Maria.

Drugo EP izdanje ‘Neosignal X Part 2′ je u širu javnost stiglo krajem maja meseca. Ovo izdanje je takođe sa sobom donelo pet novi remiksa za pesme koje u originalu izvode Phace, Misanthrop, Noisia i Emperor. Producenti koji su zaslužni za sveže remikse na ovom izdanju su Mefjus, Culprate, Buunshin, Joe Ford i Yunis. Po šifrom NSGNLXPT2 u svom digitalnom obliku, EP ‘Neosignal X Part 2′ je zvanično izašao u javnost 29. maja na muzičkoj izdavačkoj kući Neosignal Recordings.

Treći EP a ujedno i poslednji u ovoj seriji izdanja na Neosignal-u sitže ovog meseca. Na tom izdanju će se naći još četiri nova remiksa i jednu novu pesmu od strane vlasnika ove etikete.

Celokupni muzički materijal sa prvog i drugog EP izdanja ‘Neosignal X’, možete poslušati na zvaničnom Neosignal Soundcloud kanalu.


 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+