Overdose / Ultron (Mefjus Remix)  – Uskoro sampler, a zatim i novi album na RAM-u

 

   Gareth Greenall, svima dobro poznatiji kao Audio najavljuje novo izdanje na legendarnoj etiketi RAM Records.

U pitanju je nova ploča pod nazivom ’Overdose / Ultron (Mefjus Remix)’ koja sadrži novu muzičku numeru pod imenom ’Overdose’ i odličan remiks za jednu stariju numeru ’Ultron’ (izašla u okviru EP izdanja ’Nil By Mouth 20. oktobra 2014. godine na RAM-u)  od strane Audio-a za koji je zaslužan austrijski producent Mefjus.

Ista predstavlja još jedno novo izdanje iza koje stoji čuveni Audio, a ujedno i uvod u ono što nakon toga sledi, a to je njegov novi i prvi studijski album na RAM Records muzičkoj izdavačkoj kući.

Ekskluzivna premijera nove neurofunk numere ’Overdose’ sa pomenutog izdanja je bila 14. marta u radio emisiji koju vodi popularni Friction na BBC Radio 1.

Novo izdanje je već nakon premijere naišlo na ogromnu podršku od strane velikih producenata u svetu kao što je to Noisia.

Izdanje ’Overdose / Ultron (Mefjus Remix)’ će pod šifrom RAM216 izaći 1. aprila na RAM Records izdavačkoj kući u digitalnom obliku  i obliku vinila, a novu muzičku numeru ’Overdose’ sa istog možete poslušati na zvaničnom RAM Records You Tube kanalu.

U subotu 26. marta imaćete jedinstvenu priliku da čujete ove pesme uživo, jer nam u goste pored mladog neurofunk producenta u usponu Pythius-a i fenomenalnog MC Kryptomedic-a dolazi upravo i legendarni Audio da nam uveća slavlje!

Više informacija o događaju možete pronaći na sledećem linku:

https://www.facebook.com/events/459227040927864/

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+