Midnight Mist – Euphorics sprema novi album

euphorics

Nakon šest godina aktivnog rada, desetak singl izdanja i dva EP-ja, oktobra ove godine očekuje se i debi album domaćeg drum and bass producenta pod imenom Euphorics (aka Untah Selecta).
Album će činiti desetak numera orijentisanih ka liquid funk zvuku uz par izleta autora u vode bliskih podžanrova. Prvi album ovog talentovanog producenta potpisan je za izdavačku kuću Think Deep Recordings.

“Saradnja sa ovom izdavačkom kućom je krenula spontano, potpisivanjem par traka za koje je bio jako zainteresovan menadžer etikete Andy Sim. Kako se moj opus proširivao tako je i došlo do dogovora za izdavanjem čitavog albuma. Neposredno pre izlaska LP-ja, u prodaji će biti i ploča sa dve numere ovog albuma, dok će se na flipside-u vinila naći dvojica svetski poznatih producenata i DJ-eva: Random Movement i Paul SG.” – kaže ekskluzivno za dropsensei.com Euphorics.

Na pitanje da li će se, i koji gosti naći na albumu, Euphorics odgovara:

“Na albumu gostuju dvojica vokalnih izvođača: Lost Poet (USA) i MC BoJah (SRB) kao i dvojica mladih producenata koji se krupnim koracima približavaju svetskom vrhu: Silence Groove i Satl. Album je rađen skoro dve godine,  i ovom prilikom bih se zahvalio svim ljudima koji su me direktno i indirektno podržali, elitnim radijskim disk džokejima koji su promovisali moje trake, kao ljudima iz Rewire DJs studija u kome je snimljeno nekoliko numera.”

Kratak pregled nekih od pesama koje će biti na albumu možete naći na ovom linku:

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+