Let You Go EP – Estonski duo sa novim EP izdanjem na Spearhead-u

 

Definitivno možemo reći da je muzička izdavačka kuća Spearhead glavni krivac za brdo izvanrednih liquid drum and bass izdanja u ovoj godini koja se bliži samom kraju.

Nakon više nego odličnih muzičkih izdanja koja su nam na istoj isporučili poznati muzički producenti kao što su to BCee, Riya, Hybrid Minds, LSB i mnogi drugi, na red je došao i estonski dvojac Artjom Vlassov i Aleksandr Jeldsyshev poznatiji kao Mutated Forms.

Pomenuti duo je krajem prošlog meseca izdao još jedno novo EP izdanje pod nazivom ’Let You Go’.

Na novom muzičkom izdanju ’Let You Go EP’ nalaze se četiri nove muzičke numere ’Let You Go’ , ’Your XTC’ , ’In Your Mind’ i They Know’ koja je u saradnji sa Luke Truth-om.

Sve muzičke numere su naišle na pozitivne kritike kod njihovih obožavalaca, a i šire, što znači da im dalje polazi za rukom da održe visoku poziciju na svetskoj muzičkoj sceni.

Novo EP izdanje ’Let You Go’ iza kojeg se nalazi fenomenalan duo Mutated Forms je pod šifrom SPEAR064 izašao 20. novembra na muzičkoj izdavačkoj kući Spearhead Records, a sve muzičke numere sa istog možete poslušati na zvaničnom Spearhead Records Soundcloud kanalu.

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+