Legion & Logam – Novi član izdavačke kuće RAM Records

 

Pseudonim ’Legion & Logam’ je  brzo odjeknuo na svetskoj muzičkoj sceni nakon fenomenalnog rolera ’House Of Cards’ u saradnji sa Adam Wright-om koji su na poznatoj  etiketi ProgRAM, takoreći ćerki muzičke izdavačke kuće RAM Records plasirali talentovani momci Hunter Watson, Lee Griffin i Thomas Numprasong koji stoje iza pomenutog pseudonima.

Nakon neverovatnog muzičkog izdanja ’House Of Cards / Solace’ , ovaj trio poreklom iz Atlante je dostigao vrhunac u svojoj karijeri koji je sada rezultiralo i sa potpisivanjem za izdavačku kuću koja predstavlja jednu od najstarijih muzičkih izdavačkih kuća u svetu drum and bass muzike – RAM Records.

 

 

 

Legion & Logam kao drum and bass kolektiv u usponu i punom sjaju, nedavno izbacuje još jedno novo muzičko izdanje za muzičku etiketu ProgRAM pod šifrom PRGRAM025D i  nazivom ’Holding On / Afterthought’ koje je  4. septembra ekskluzivno izašlo putem Beatport-a, dok će se u široj javnosti kao i u obliku vinila pojaviti 18. septembra tekuće godine.

Muzička numera ’Holding On’ u saradnji sa Mical Freeman-om a koja se nalazi na novom pomenutom izdanju je okačena na zvanični RAM Records YouTube kanal.
 

Kad smo već kod etikete ProgRAM, takoreći ćerki muzičke izdavačke kuće RAM Records, hajde da pomenemo i još jedno muzičko izdanje odnosno kompilaciju koja je je nedavno izašla na istoj pod šifrom PRGRAMLP001D i nazivom ’Encrypted LP’.

U pitanju je muzička kompilacija od petnaest novih muzičkih numera koje su plasirali imena svetske drum and bass muzičke scene kao što su to Bladerunner, Stealth, Gerra & Stone, Chris Su, L 33, Borderline i mnogi drugi.

Treba napomenuti da se na ovoj kompilaciji našao i jedan mladi i talentovani muzički producent iz Srbije, Miloš Ilić poznatiji na muzičkoj sceni kao Subview sa svojom ubitačnom muzičkom numerom ’Invisible’ koja je naišla na pozitivne kritike od strane velikih producenata i našla se u sklopu DJ setovim poznatih imena kao što su to DJ Hype, TC i Tyke.

Neke od muzičkih numera koje se nalaze na muzičkoj kompilaciji ’Encrypted LP’ možete posluštai na zvaničnom RAM Records YouTube kanalu.

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+