Imperial EP – Exit Records počinje novu godinu sa stilom: novo Skeptical izdanje

 

Priliku da plasira svoj novi solistički EP a ujedno i prvo ovogodišnje muzičko izdanje na čuvenoj muzičkoj izdavačkoj kući EXIT Records je ovog puta dobio poznati drum and bass producent Ashley Tindall a.k.a Skeptical.

Nakon više uspešnih muzičkih kolaboracija sa Dub Phizix-om i DBridge-om , kao i singlova za muzičke izdavačke kuće kao što su to Ingredients Records, Dispatch, Metalheadz, Soul:R, verovali ili ne, ovo je njegovo prvo solo muzičko izdanje za muzičku izdavačku kuću Exit Records, iza koje stoji poznati londonski producent DBridge.

Novi ’Imperial EP’ sadrži četiri poptuno nove muzičke numere od Skeptical-a koje su progresivnog tipa, upotpunjene jakom bas linijom i sjajnom, upečatljivom perkusijom koje predstavljaju mračniji zvuk drum and bass-a, kao jednog od najrasprostranjenijeg muzičkog žanra elektronske muzike u svetu.

Isti je izašao 19. januara na već pomenutoj izdavačkoj kući, a celokupni muzički sadržaj koji se na njemu nalazi možete poslušati na zvaničnom Exit Records Soundcloud kanalu.
 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+