Hospitality 2016 – Stiže nova muzička kompilacija na Hospital-u

 

Nova godina je stigla, a sa njom i nova specijalna kompilacija – ’Hospitality 2016’.

Ovog meseca nam stiže još jedna nova muzička kompilacija na Hospital Records-u muzičkoj izdavačkoj kući  i to od čak šesdeset muzičkih numera koje ujedno uključuju i dvadeset pet potpuno novih muzičkih numera koje će ovom prilikom prvi put ugledati svoju svetlost dana.

U obliku dva CD-a, na ovoj novoj muzičkoj kompilacije prostiru se numere koje su obeležili staru 2015. godinu kao i potpuno nove muzičke numere od strane producenata kao što su to Fred V & Grafix, Krakota, Logistics, Metrik, Urbandown, High Contrast, S.P.Y, Nu:Tone i mnogi drugi.

Takođe tu će svoje mesto naći i pojedini novi remiksi kao što je to remiks od strane Diego Torres-a za takozvani klasik ’Had A Little Fight’ iza kojeg se nalazi London Elektricity i dugo očekivani remiks Logistics-a za muzičku numeru ’Light My Way Home’ koju u originalu izvodi talentovani Etherwood i mlada pevačica Eva Lazarus.

Pored toga pomenuta nova kompilacija će sadržati i dva dugometražna miksa za koja je zaslužan poznati engleski drum and bass producent Nu:Tone.

Izlazak nove muzičke kompilacije ’Hospitality 2016’ pod šifrom NHS283 je rezervisan za 29. januara tekuće godine a novu muzičku numeru koja će se pojaviti na istom, ’Constellations’ od strane Fred V & Grafix-a možete poslušati, a istovremeno za nju i pogledati spot na zvaničnom Hospital Records YouTube kanalu.

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+