Gothenburg Cluster LP – Brazilski producent izdaje debitanski album na Hospital-u

 

Urbandawn (Felipe Wrechiski) – drum and bass producent koji potiče iz Brazila, nakon dva uspešna muzička izdanja na čuvenom Hospital-u, sada najavljuje i svoj debitanski album.

Ogromnu pažnju slavnog London Electricity-a je uspeo da privuče još 2012. godine i to sa svojom neverovatnom muzičkom numerom ’Astrolabe’ koja je odmah nakon toga našla svoje mesto na muzičkoj kompilaciji ’Hospitality Drum And Bass 2012’.

Pre toga je uspešno plasirao svoja izdanja i na etiketama Fokuz i Bad Taste Recordings, kada je odmah dobio podršku i od svojih kolega kao što su to DJ Marky, LTJ Bukem i Sabre.

Danas ponosno posle nekolicine sjajnih izdanja najavljuje i svoj album prvenac. Njegov prvi studijski album nazvan ’Gothenburg Cluster’ će predstavljati jednu zanimljivu muzičku kompilaciju od čak sedamnaest novih muzičkih numera, na kojoj će se pored njega, kao gosti pojaviti sledeći poznati muzički umetnici: Daniel Baeder, Keeno, Inja i Thomas Oliver.

Debitanski album od strane sjajnog Urbandawn-a je pod šifrom NHS299 izašao 11. novembra na muzičkoj izdavačkoj kući Hospital Records.

Prvu pesmu sa novog nadolazećeg albuma ’Still Breathing’ koja je u saradnji sa Keeno-om možete poslušati na zvaničnom Hospital Records YouTube kanalu.

Celokupni spisak muzičkih numera sa novog nadolazećeg albuma ’Gothenburg Cluster LP’ :

1. Gothenburg Cluster
2. Ok
3. Moonlight Lullaby
4. Together Again
5. Foley Funk
6. Power Scheme
7. Messiah Complex (Album Mix)
8. Babylon Prepare
9. Black Notes (Feat. Daniel Baeder)
10. Pavlov’s Dog (Album Mix)
11. Prime Expansion
12. Ground Zero (Feat Inja)
13. Still Breathing (Feat. Keeno)
14. Quid Pro Quo
15. They Told Me (Feat. Thomas Oliver)
16. Redemption
17. Torus Part II

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+