Golden Section LP – Zero T i njegov drugi po redu studijski album

 

Producent irskog porekla Cian McCann poznatiji pod umetničkim imenom Zero T je ove godine plasirao svoj novi studijski album ’Golden Section’ na muzičkoj etiketi Dispatch Recordings iza koje se nalazi producent Ant TC1.

Iza pseudonima Zero T krije se jedan iskusni muzički producent koji se već punih petnaest godina uspešno održao na svetskoj drum and bass sceni koji je pored jednog studijskog albuma izdao i puno dobrih izdanja na muzičkim izdavačkim kućama kao što su to C.I.A. Records, Subtitles, Liquid V, Signature Records, Dispatch Recordings kao i na svojoj vlastitoj muzičkoj izdavačkoj kući Footprints Music.

Danas već kao jedan visoko cenjeni muzički umetnik konačno izdaje svoj drugi po redu studijski album ’Golden Section LP’ koji sadrži četrnaest novih muzičkih numera i jednu VIP ediciju za muzičku numeru ’Roxy Music’ koja je izašla 2012. godine u okviru njegovog EP izdanja ’Roxy Music’ na Dispatch Recordings-u.

Kao gosti na ovoj prelepoj kompilaciji pojavljuju se muzički producenti sa kojima sarađuje od početka svoje karijere: Beta2 i Fierce.

Novi album ’Golden Section’ nakon dva takozvana ’Album Sampler-a’ koja su predstavljala uvod u isti, je pod šifrom DISZTL0011 izašao 2. oktobra tekuće godine na već pomenutoj Dispatch Recordings izdavačkoj kući, a muzičku numeru ’My Name’ sa istog možete poslušati na zvaničnom UKF Drum & Bass YouTube kanalu.

Celokupan spisak muzičkih numera sa novog albuma ’Golden Section LP’:

1. Zero T – Late Nite Movies
2. Zero T – Roxy Music VIP
3. Zero T – Macushla
4. Zero T – My Name
5. Zero T – Golden Section
6. Zero T – Everything Must Change
7. Zero T – Stay With You
8. Zero T – Good For Nothing
9. Zero T Feat. Fierce – Cross It
10. Zero T Feat. Beta 2 – Clondike
11. Zero T Feat. Beta 2 – Cairo
12. Zero T – Wolf Tone
13. Zero T – The Love She Needs
14. Zero T – Gift Horse
15. Zero T – Good For Nothing (Dub Mix)

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+