‘Golden Age’ – novi EP holandskog producenta Lenzman-a

 

 

Nakon više od godinu dana od izlaska njegovom debitantskog albuma ‘Looking At The Stars’ o kome smo pisali ovde , Lenzman nam predstavlja novo EP izdanje pod nazivom ‘Golden Age’.

Posle uspešnog albuma prvenca izašla je i kompilacija remix-eva pesama sa datog albuma za koje su bili zaslužni LSB, Uterior Motive, dBridge, Zero T, Submorphics i kao najupečatljiviji remix Ivy Lab-a za pesmu ‘Paper Faces’.

Izdanje se sastoji od 6 pesama koje u potpunosti oslikavaju Lenzmanov stil – melodični drum and bass propraćen odličnom produkcijom. I ovoga puta na albumu su se našla već dobro poznata imena Steo i Dan Stezo, kao i novo ime drum and bass scene – Forren.

 

 

 

Pesma po kojoj je izdanje i dobilo naziv ‘Golden Age’ predstavlja kolaboraciju Lenzmana i Steo-a, saradnju koja se uvek pokazala kao odlična i već sada se često može čuti u setovima mnogih DJ-eva.

EP će zvanično izaći 15.01.2015. godina na izdavačkoj kući Metalheadz, za koju je Lenzman izdao i svoj prvi album, a pesmu ‘Got My Mind Made Up’ možete poslušati na zvaničnom UKF Drum & Bass YouTube kanalu, kao i pesmu ‘Never Enough’ na zvaničnom Soundcloud kanalu izdavačke kuće Metalheadz.

 

 

Spisak pesama koje će se naći na EP izdanju ‘Golden Age’ :

1. Got My Mind Up
2. Golden Age (feat Steo)
3. Never Enough w/ Forren
4. Homie Don’t Play That
5. Cherry Blossom [Digital Exclusive] 6. Golden Age (Full Vocal Mix feat Dan Stezo & Steo)

 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+