Filip Motovunski se vraća sa novim projektom – NOON

 

Filip Motovunski je popularni i izuzetno cenjeni producent i DJ iz Hrvatske, kojeg nikome ne treba predstavljati. Nakon dugogodišnje posvećenosti jungle i ragga drum and bass muzici, on predstavlja svoj novi projekat pod imenom NOON.
Noon je projekat koji se bavi minimalističkim i dubokim zvukom koji se počeo provlačiti kroz sve žanrove elektronske muzike. Kako sam Filip kaže to je fuzija neurofunka i jungle-a koju on naziva happy neuro.

Novo ime donosi i nove mogućnosti, a o spremljenim pesmama za ovaj projekat Filip ovako govori za Radio808:

U pesmi “Rolling joints” snimio sam vokal prijateljice koja nije u muzičkoj produkciji i spontano napravio novu stvar. Stvorila mi se želja da radim half tempo koji je svojevrsna fuzija dnb-a i hip hopa. Noon se spontano nametnuo kao prikaz moje želje da unesem svetlo u novi zvuk gde se igram crnom i belom bojom u logu u želji da stopim dualizam svetla i tame gde svetlo pobeđuje jer naziv Noon znači podne kao najsvetliji trenutak u danu. Zbog spoznaje kako su zvuk i slika u snažnoj vezi ovo je prilika da radim na novom konceptu koji nije nastao spontano kao Filip Motovunski, ovo je razrađeni, zreliji zvuk koji se istančao kroz godine rada u muzičkoj produkciji.

U čast novom projektu, Filip poklanja besplatnu traku koju možete poslušati i skinuti na njegovom Soundcloud profilu.
Takođe, novi EP pod Noon pseudoimenom je spreman i možete ga poslušati na vrhu stranice.
Želimo mu svu sreću i zasluženu pažnju, a verujemo da će u skorijoj budućnosti nastupiti na jednom od naših događaja!

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+