Entropy LP – Drugi Icicle-ov album za Shogun Audio

icicle

Nakon neverovatnih singlova kao što su to ‘Problem’ i ‘The Edge’, došlo je vreme da se upoznamo i sa novim numerama od Icicle-a koje će se ujedno naći i na novom, drugom po redu, nadolazećem albumu ’Entropy LP’.

Uskoro nam stiže još jedan odličan muzički album od holandskog drum and bass DJ-a i producenta Jeroen Snik-a a.k.a Icicle-a, koji predstavlja neverovatnu muzičku produkciju dubokih baslinija i jakih i tamnih zvukova njegovog muzičkog stvaralaštva.

‘Entropy LP’ je muzička kompilacija koja je više inspirisana klasičnim zvukom drum and bass i trip-hop zvuka koja je upotpunjena sjajnim vokalima od strane Sarah Hezan, MC Skittles, Metropolis i SP:MC-a, dok je njegov debi album ’Under The Ice LP’ prikazivao veće interesovanje za žanrove izvan drum and bass muzike. U prilog tome, kao što i sam naziv novog nadolazećeg albuma glasi ’Entropy’ što znači ’stanje haosa’  još samo govori o tome kako je njegov muzički stil u zadnjih par godina evoluirao i kako ovaj novi nadolazeći album predstavlja nešto što će oduševiti širi krug ljubitelja underground muzike.

Novi ’Entropy LP’ će izaći 17. novembra na londskoj muzičkoj drum and bass izdavačkoj kući Shogun Audio , a do tada neke od pesama koje će se naći na istom možete poslušati na zvaničnom Shogun Audio You Tube kanalu:

 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+