Cyantific sprema novo muzičko izdanje na Viper-u

 

Jedan od svima dobro poznatih muzičkih producenata na svetskoj drum and bass sceni, pripadnik takoreći stare škole, a ujedno i vlasnik muzičke izdavačke kuće CYN Music, Jonathan Stanley a.k.a Cyantific sprema i najavljue svoje novo muzičko izdanje za muzičku izdavačku kuću Viper Recordings iza koje stoji Futurebound.

Nakon potpisivanja za Viper Recordings u decembru prošle godine kada je zvanično postao član Viper porodice, ovaj iskusni momak je odmah krenuo sa muzičkim radom i ubrzo nakon toga izbacio svoj prvi singl za istu izdavačku kuću pod nazivom ’High Mark Water’ koji je naišao na ogromnu podršku od strane svetskih producenata, postao sastavni deo DJ setova skoro svih drum and bass velikana današnjice, a ujedno dostigao i prvo mesto na Beatport Top muzičkoj listi.

Pored toga on je zaslužan za još mnogo novih sjajnih remikseva i bootlega koji su postali prava poslastica za noćne klubove u svetu.

Trenutno radi na svom novom muzičkom projektu koji će izaći 14. avgusta tekuće godine na Viper Recordings-u i sadržaće dve nove muzičke numere ’No More Heroes’ , ’Colour In The Shadows (Feat. Benji)’ i instrumentalnu verziju muzičke numere ’Colour In The Shadows’.

Dok novo nadolazeće muzičko izdanje iskusnog Cyantific-a ne izađe u širu javnost, možete poslušati novu muzičku numeru ’No More Heroes’ koja se već nalazi na zvaničnom Viper Recordings YouTube Kanalu.

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+