Britanski producent Rockwell ekskluzivno na Shuriken Mask & Bal-u

 

Nakon dva RASPRODATA maskenbala u 2015. i 2016. godini, ove godine nastavljamo sa tradicijom!
Predstavljamo vam ROCKWELL-a iz Velike Britanije!

ROCKWELL (Tom Green) je bez sumnje jedan od najuzbudljivijih talenata na drum and bass sceni koji je pokupio velike simpatije renomiranih medija kao što su Billbord, Fact Magazine, Resident Advisor, Mixmag i DJ Mag!
Sjajna izdanja na najvećim muzičkim kućama Metalheadz, Ministry Of Sound, Sony Music, Critical, Neosignal, Shogun Audio i mnogim drugim!
Popularne trake su svakako “Please Please Please (Play This On The Radio)”, “Underpass”, “Detroit”, “Full Circle”, “Childhood Memories”… Posle hita “Detroit” Rockwell je podržan od strane velikana – Andy C, Chase &Status, Friction, Annie Mac, Zane Lowe, Mistajam… Remiksovao je Netsky, London Grammar, Riton, Friction & Skream.
Rockwell-ov zvuk je definitivno specifičan i jedva čekamo da osetimo energiju koja ne ostavlja ravnodušnim mnoge rejvere po festivalima i klubovima širom sveta!

Pored glavne britanske zvezde, na ovom događaju će nastupiti i talentovani mladi producent iz Smedereva – NEMY

NEMY (Nemanja Braković) se muzikom bavi približno 6 godina. Glavni okidač koji ga je još više pokrenuo u pravljenju traka, jeste poruka koju je dobio od Noisia-e. Tražili su traku “Signals” za Noisia Radio. Brzo nakon toga, izdavačka kuća Celsius Recordings izrazila je želju da odradi EP za njih. Pomenuti EP izlazi 16-og januara 2017. godine, pod nazivom “Broken Heart”. Takođe, traka “Signals” se nalazi u tom EP-u.
Srećan je zbog saradnje sa izdavačkom kućom Celsius Recordings, iz razloga što su za nju izdavala velika imena poput: Icicle, Hybrid Minds, Maduk, Icarus, Mindscape i mnogi drugi.

Osim DROP SENSEI domaćina, podršku pomenutim imenima će pružiti i mlada DJ organizacija iz Bačkog Petrovca – MASSIVITY

Tokom cele večeri, muzika će biti upotpunjena izvanrednim rimama MC BO_JAH-e iz Beograda, koji je ponosno na sceni više od 10 godina.

Pretprodaja karata počinje 11.09.2017. godine i to po sledećoj ceni:

PROMO: 599 RSD – OGRANIČENO
REGULAR: 799 RSD
VIP: 1499 RSD – OGRANIČENO

Sve informacije možete pronaći na Facebook stranici Drop Sensei organizacije i zvaničnom Facebook događaju:
https://www.facebook.com/events/115893989114786/

Plakat događaja za koji je zaslužan Stefan Aćimović:

flyer-net

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+