The Black Hole / Rollercoaster – Smooth posle dužeg vremena ponovo sa sjajnim muzičkim izdanjem

 

Nakon sjajnog singla ’How Could You’ od strane mladog i talentovanog Maduk-a, kao i prelepog singla ’Anthem’ od neverovatnih majstora liquid drum and bass zvuka Brookes Brothers-a, nadzire se još jedno novo muzičko izdanje na dobro poznatoj muzičkoj izdavačkoj kući Viper Recordings.

U pitanju je još jedno odlično muzičko izdanje od strane drum and bass producenta i člana familije Viper Recordings, poreklom iz Slovenije, Luka Per-a poznatijeg kao Smooth-a koje čini dve poptuno nove muzičke numere ’The Black Hole’ i ’Rollercoaster’.

Kao odličan producent na svetskoj muzičkoj sceni, predstavnik komercijalnog i melodičnog zvuka drum and bass muzike, Smooth ovog puta sa svojim novim muzičkim izdanjem najavljuje dva nova i više nego dobra densflor bengera progresivnog karakterta sa jakom bass linijom, koja će pod šifrom VPR068 izaći 23. februara na Izdavačkoj kući Viper Reocordings, a do tada deo nove i nadolazeće muzičke numere ’The Black Hole’  možete poslušati na zvaničnom Viper Recordings Soundcloud kanalu.

 

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+