Binary Vol. 3 – Prvo muzičko izdanje Billain-a za Critical Music!

billain

Čovek neverovatnog muzičkog talenta, čovek sa puno ljubavi prema muzičkom stvaralaštvu, iza kojeg postoje brojna muzička izdanja plasirana za poznate muzičke izdavačke kuće (kao što su to Bad Taste Recordings, Rise Audio) poznati DJ i producent, Adis Kutkut a.k.a Billain, nedavno je postao član jedne od vodećih drum and bass muzičkih izdavačkih kuća u svetu, Critical Music za koju je izdao svoje prvo muzičko izdanje za novu muzičku etiketu u okviru izdavačke kuće Critical Music: Binary.

Posle odličnog muzičkog izdanja ’Colossus EP’ za Bad Taste Recordings, iza koje stoji Vegas, producent iz nekadašnjeg legendarnog drum and bass kolektiva Bad Company, ovaj mladi i talentovani muzički producent poreklom iz Sarajeva (BiH) ne posustaje u svojim muzičkim ciljevima i teži ka tome da svakog narednog momenta bude sve bolji i bolji.

 

 

Billain i njegovo novo muzičko izdanje obeležavaju treće po redu digitalno izdanje na Binary etiketi, koje se sastoji od tri sjajne i odlične numere ’Macula’ , ’Subduction’  i ’Conflicted’ koje su progresivnog karaktera sačinjeni od jakih i tvrdih bitova, začinjenim specifičnim muzičkim perkusijama po kojima se ovaj dobro poznati muzički DJ i producent prepoznaje.

Novo muzičko izdanje ’Binary Vol. 3’ od Billain-a je izašlo 31. oktobra na već pomenutoj izdavačkoj kući Critical Music, u okviru pokrenutog serijala muzičke etikete Binary, a sve numere sa novog izdanja možete poslušati na zvaničnom Critical Music soundcloud kanalu:

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+