Audio predstavlja drugi miks po redu u serijalu RAMLife

 

Prošle 2014. godine su momci iz poznatog drum and bass dua Loadstar pokrenuli novi serijal mikseva pod nazivom ’RAMlife’ gde su kao domaćini snimili prvi miks u nizu koji je predstavljao mešavinu najboljih muzičkih izdanja koji su u prethodnoj godini obeležili najstariju londonsku drum and bass izdavačku kuću RAM Records.

Kako svi znamo, prethodna godina je za samu izdavačku kuću RAM Records bila i više nego uspešna, jer pored odličnih muzičkih izdanja koji su plasirali domaći članovi, ova izdavačka kuća je još u svoju familiju primila nove i veoma talentovane drum and bass producente kao što su to: Teddy Killerz, Audio, Stealth i Bensley.

Ubrzo nakon toga kada je Audio postao član familijie RAM Records, izbacio je svoj prvi singl na istoj ’Heads Up’ za koji je uradjen i specijalni muzički spot, koji možete pogledati na zvaničnom RAM Recods YouTube kanalu.

 

 

 

Posle uspešnog plasiranja svog prvog singla ’Heads Up’, Audio izbacuje i svoj novi a ujedno i prvi muzički ’Nil By Mouth EP’ za već pomenutu muzičku kuću RAM Records, koji je samo još jednom dodatno opravdao njegovo postojanje na svetskoj neurofunk drum and bass sceni i sam ulazak i potpisivanje za istu.
Ove godine serijal mikseva pod nazivom ’RAMLife’ vas vodi u malo mračniju i dublju dimenziju muzičkog drum and bass zvuka, jer drugi dugometražni miks u istom  serijalu će ovog puta spremati poznati svetski neurofunk producent i ujedno novi član RAM familije: Audio!

Kako se navodi na zvničnom sajtu RAM Records-a, novi RAMLife će predstavljati jednu mešavinu brdo novih muzičkih izdanja i specijalnih VIP edicija kao i odredjen broj njegovih nadolazećih ličnih muzičkih numera koje tek treba da ugledaju svoju prvu svetslost dana.

Dok svi nestrpljivo čekamo novi RAMLIfe, celokupni sadržaj sa najnovijeg muzičkog izdanja ’Nill By Mouth EP’ od strane Audio-a (izašlo 20. okotobra 2014 na RAM Records-u) možete poslušati na njegovom zvaničnom Soundcloud kanalu.

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+