ATARI X EP – Debitantski EP od QO-a za Eatbrain

 

Mlada neurofunk muzička izdavačka kuća Eatbrain sa sedištem u Budimpešti i na čelu sa svetsko poznatim producentom Jade-om, je prošle godine napravila veliki korak u svom muzičkom radu i privukla pažnju većim drum and bass producentima širom zemlje.

Nakon plasiranja specijalnog a ujdeno i prvog muzičkom albuma ’Tales Of The Undead LP’ i puno odličnih muzičkih izdanja, Eatbrain je stekao jednu od vodećih uloga na svetskoj muzičkoj sceni i pokazao se kao sjajan izvor i predstavnik neurofunk drum and bass muzike.

Početak 2015. godine muzička izdavačka kuća Eatbrain započinje sa jednim novim i mladim producentom iz Češke, Petr Vicher-om  a.k.a  QO-om, koji je ovog meseca (19. januara) na istoj plasirao svoj prvi muzički solo EP pod nazivom ’Atari X’ i šifrom EATBRAIN012. Tokom poslednjih godina QO se sa svojim muzičkim sposobnostima pokazao kao odličan  producent u duhu neurofunk zvuka čime je privukao ogromnu pažnju od strane Jade-a i opravdano zaslužio mesto na muzičkoj izdavačkoj kući Eatbrain.

Novi ’Atari X EP’ sadrži četiri nove pesme, od kojih je jedna u kolaboraciji sa MC Rymetyme-om, predstavnikom i članom muzičke izdavačke kuće Virus Recordings, a druga sa drum and bass producentom iz Češke, Computerartist-om, dok su ostale dve poptuno samostalne muzičke numere.

Pored toga, na istom se još nalazi i jedan remiks za staru muzičku numeru ’Killcode’ u saradnji sa MC Nuklear-om (izašla u originalu na albuma ’Tales Of The Undead LP’ ) od strane čuvenog Mindscape-a, koji čini specijalan dodatak ovom novom i debitantskom muzičkom izdanju od QO-a.

Celokupni muzički sadržaj sa pvog solo muzičkog EP-a ’Atari X ’ možete poslušati na zvaničnom Eatbrain Soundcloud kanalu na vrhu stranice.

 

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+