Anova EP – Novi EP na Eatbrain izdavačkoj kući

 

Mlada neurofunk muzička izdavačka kuća Eatbrain sa sedištem u Budimpešti i na čelu sa svetsko poznatim producentom Jade-om, je prošle godine napravila veliki korak u svom muzičkom radu i privukla pažnju većim drum and bass producentima širom zemlje.

Nakon plasiranja specijalnog  prvog muzičkom albuma ’ Tales Of The Undead LP ’ i puno odličnih muzičkih izdanja, Eatbrain je stekao jednu od vodećih uloga na svetskoj muzičkoj sceni i pokazao se kao sjajan izvor i predstavnik neurofunk drum and bass muzike.

Ove godine nakon neverovatnih muzičkih izdanja na Eatbrain izavačkoj kući koja su proistekla od poznatih imena neurofunk zvuka današnjice kao što su to State Of Mind, Qo, Signs, L 33 i Dabs, na red je stigao mladi neurofunk dvojac u usponu, poreklom iz Antverpena (Belgija) poznatiji pod imenom Hypoxia, koji je ovog meseca (6. jula) na istoj izdao svoj novi, a ujedno i prvi muzički EP pod šifrom EATBRAIN017  i nazivom ’Anova’.

Novo muzičko izdanje ’Anova EP’ sadrži četiri nove muzičke numere ’Profanity’ , ’Suspicious Minds’ ,  ’Psychosis’ , ’Stockholm Syndrome’,  od kojih jedna, tačnije muzička numera ’Suspicious Minds’ u saradnji sa mladim belgijskim producentom Hyqxyz-om.

Celokupni muzički sadržaj sa prvog muzičkog EP-a ’Anova’ od strane belgijskog neurofunk dua –  Hypoxia možete poslušati na zvaničnom Eatbrain Soundcloud kanalu.

Podeli ovo:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+